Het actuele aanbod van ColorWave grootformaat plotters

ColorWave: meer dan 10 jaar bewezen technologie

10 jaar bewezen technologie creëert vertrouwen. De ColorWave grootformaat printers zijn handig in gebruik en eenvouding in de bediening. De plotter print met een uitmuntende kwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid. Wanneer elk detail telt, is de ColorWave je betrouwbare printerpartner.

Kopiëren, scannen en printen: veelzijdigheid staat centraal

Afhankelijk van de ColorWave-keuze die je maakt kan je printen, kopiëren én scannen. En dat in de hoogste kwaliteit en op de meest eenvoudige manier. Het is de grootformaat printer voor CAD-, GIS en grafische toepassingen. Het is ook daarom dat je de ColorWave veelvuldig ziet bij reprobedrijven en -afdelingen maar ook in centrale printruimten van bedrijven.

Watervast en geen fijnstoffen met tonerpearls

In 2008 kwam Océ met een nieuwe printtechnologie: Crystalpoint. Onderdeel daarvan is de tonerpearl; de combinatie van inkt en toner verpakt in een klein gekleurd bolletje. Natuurlijk met bijbehorende grootformaat printers.

Direct droog en watervast, op gecoate én ongecoate media
De tonerpearl wordt omgezet in een gel en is onmiddellijk droog en watervast, zelfs op ongecoate media. Doordat de gel met ultieme precisie op de media gespoten wordt, levert de printtechnologie haarscherpe prints op. Door deze kwaliteit is de technologie voornamelijk populair bij CAD, GIS en grafische toepassingen.

Tonerpearls sparen het milieu
Er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van tonerpearls: ze geven geen ozon, geur of fijnstof af. En omdat de inkt op ongecoate media gebruikt kan worden, is daar ook veel milieuvoordeel te behalen.

Al met al prima redenen om een investering in een ColorWave te overwegen.

De (rinsed) printheads

Tonerpearls & papier (nieuw natuurlijk)

Ga voor nieuw of voor gebruikt

Kies voor een goede occasion

Onze tweedehandse grootformaat printers, snijders en vouwers bieden nog jaren werkplezier. Alle occasions zijn direct leverbaar. Je hebt daarbij de keuze om jouw aankoop bij ons op te halen, te laten bezorgen en door ons te laten installeren. Wil je volledig ontzorgd worden, kies dan voor de maandelijks opzegbare serviceovereenkomst. Hoef je nergens meer naar om te kijken.

Houd deze pagina in de gaten als je op zoek bent naar een goede ColorWave-occasion. We kopen ook in in opdracht. Dus wil je dat we naar een specifieke uitvoering op zoek gaan, laat het ons weten.

Overigens zorgen we ook voor een tweede leven bij ColorWave koppen en dat levert al heel snel op. Rinsed printheads leveren we in twee kwaliteiten: CAD/GIS en TOP. CAD/GIS is laagvolume gebruik en TOP is voor hoogvolume gebruik.