ADS Graphics BV is LF Design Solutions gecertificeerd binnen het Amplify Synergy Partner van HP Inc. Dit betekent dat wij de gekwalificeerde grootformaat printer-reseller voor HP zijn. We zijn met name gespecialiseerd in HP Designjet en HP PageWide XL -systemen.

Met het toekennen van het LF Design Solutions-certificaat wordt de deskundigheid van ADS Graphics op het gebied van HP grootformaat printoplossingen onderschreven. ADS beschikt over een hoog niveau aan kennis en ervaring.HP Partner logo

“Het behalen van deze HP partner-status is een extra bevestiging van het uitgebreide kennisniveau bij ADS”, zegt Paul aan de Stegge, DGA ADS Graphics BV. “We zijn al sinds 1998 actief in de grootformaat printmarkt en bedienen hierin zowel de startende ondernemer als de multinational. De klant staat bij ons al 25 jaar centraal en daar zijn we enorm trots op.”

Als klant van ADS profiteert u van deze uitgebreide kennis en beschikbaarheid van de hele HP grootformaat print-portefeuille. In onze showroom kunt u zelf de belangrijkste grootformaat plotters en randapparatuur testen en ervaren. Als u wilt komen wij met de demobus bij u aan kantoor. Zo neemt u altijd de juiste beslissing welke grootformaat printer-oplossing het beste bij u en uw medewerkers past.

Het HP Amplify Synergy Partner programma vervangt alle certificeringen uitgegeven tot 2023, zoals Gold-partners en dergelijke.