HP PageWide XL: snel, scherp, zuinig, veilig, schoon

HP PageWide XL 3920 MFP 2 laden

HP PageWide XL 3920

HP PageWide XL 4200 2 laden

HP PageWide XL 4200

HP PageWide XL 5200 2 laden

HP PageWide XL 5200

HP PageWide XL 8200 2 laden

HP PageWide XL 8200

Wat een verademing is deze grootformaat printer! Aanzetten, meteen printen en dan ook nog eens snel en in een uitstekende printkwaliteit. Was er een andere printerkeuze?

De printer print behalve supersnel ook nog eens met een heel laag energieverbruik. Met de eco-kartonverpakkingen wordt printen een stuk duurzamer. Duurzaam, snel en energiezuinig: sowieso een reden om serieuze aandacht te hebben voor deze veelzijdige plotter.

Zoals je gewend bent van HP is de bediening heel eenvoudig en de beveiliging optimaal. De naam zegt het al PageWide XL en dat is precies wat deze plotter doet: groots printen.

  • Snel printen in zwart/wit en kleur met lage kosten én milieusparend
  • Zeer eenvoudig beter printen, scannen en kopiëren
  • De veiligste grootformaat printer ter wereld

Er is nog een aantal eigenschappen dat we je onder de aandacht willen brengen. Zo bewegen de koppen niet tijdens het printen waardoor het printsysteem veel stabieler is dan de andere die je mogelijk gewend bent te gebruiken. Op onderhoud levert dat een flinke besparing op. De techniek van de printheads levert je nog een besparing op: de PageWide XL spuit maar een enkele keer per dag de printheads schoon waardoor veel minder inkt wordt verbruikt. Denk maar eens aan de volle maintenancebak van de Océ ColorWave. Met die verloren toner had je makkelijk nog een heel bestek in tig-voud kunnen printen. Ook nog eens met een minimale lijndikte van 0,02mm en een resolutie van 1200dpi*1200dpi.

Het mag duidelijk zijn dat we groot fan zijn van de HP PageWide XL plotters. We zijn er zelfs zo van overtuigd dat we je van harte uitnodigen in onze showroom voor een live vergelijk met andere printsystemen. We maken het nog gekker: we komen zelfs bij je langs met onze demobus zodat je op de zaak met jouw team ter plekke de grootformaat printer kunt uitproberen.

PXL HP PageWide model- en functieoverzicht