Zo kies je de juiste printer

Welke grootformaat printer past het beste bij jou? Die keuze maken we extra makkelijk voor jou door de twee keuzeblokken op deze pagina én doordat we een slimme filter voor je hebben opgesteld bij het printeraanbod. Zo kom je stapsgewijs bij de plotter die het best bij jou past. Kies op het blok dat bij jou past en check meteen ons aanbod.

Ik print voornamelijk lijntekeningen zoals bouwtekeningen en plattegronden

Ik print voornamelijk posters/uitingen en kleurbereik vind ik belangrijk

De belangrijkste filterkeuze is wat het niveau van de print moet zijn:

  • CAD/GIS: dit zijn bouwtekeningen en plattegronden die voor een groot deel bestaan uit lijnen. Daarbij zijn de details natuurlijk wel belangrijk, dus wil je scherp printen. Tegelijkertijd heb je geen ingewikkelde kleuren en dat scheelt in inktverbruik.
  • Productie & proofing: met deze printer print je bijvoorbeeld reclameposters of affiches. Je kleurbereik is belangrijk en het moet er spik en span uitzien. Maar het hoeft niet in een museum te hangen dus goed is goed.

Deze tweedeling geeft je een richting. De keuze die jij uiteindelijk maakt is natuurlijk geheel aan jou. Wil je persoonlijk advies? Bel ons dan: 013 533 66 25 of stuur een bericht naar info@printerxl.nl.